Text Size

Čaše za vino

alt Čaše za vino tvrtke Pasabahce dizajnirane su za uživanje u aromama vina. Tanke stijenke čaša od finog, prozirnog stakla ističu bistroću i boju vina, a oblik, volumen i dubina čaša naglašavaju najbolje karakteristike određenih vrsta vina, bijelog, crnog i rose, te pjenušaca. Čaše se lako održavaju i pogodne su za strojno pranje.

Opširnije: Čaše za vino

   

Čaše za pivo

alt Određene vrste piva imaju svoju vrstu čaša. Neka se piju iz čaša sa stalkom, neka iz tankih i uskih čaša ili pak iz elegantnih čaša u obliku tulipana. Pasabahce ima veliki izbor čaša za sve vrste piva, koje svojim karakterističnim oblicima upućuju na njihovu namjenu.


Opširnije: Čaše za pivo

   

Čaše za sokove i žestoka pića

alt Paleta čaša za žestoka pića i sokove nudi veliki broj linija i modela čaša oblikovanih da razviju pravu aromu odabranog pića i zadovolje različite estetske kriterije. Čaše su izrađene od stakla izuzetne čvrstoće, sjaja i prozirnosti, u pravilu nemaju dekoraciju, ili je dekoracija minimalna, tako da u prvi plan dolazi boja pića.

Opširnije: Čaše za sokove i žestoka pića

   

Čaše za koktele

alt Alkoholni i bezalkoholni, kratki i dugi, slatki ili suhi... svaki koktel se poslužuje u posebnoj čaši prikladne veličine i oblika. Čaše na stalku su za jaka pića koja se pijuckaju polako, niske su za srednje jaka pića kojima se dodaje led, visoke su čaše  namijenjene laganijim pićima ...

Opširnije: Čaše za koktele

   

Čaše za aperitive i likere

alt Kao aperitivi mogu se poslužiti razna pića - sve vrste rakija, votka, vermut, martini, sok od rajčice, gin tonic.... pa je velik i izbor čaša u kojima se serviraju. Elegantne čaše na stalku za pijuckanje martinija i likera, čaše u obliku tulipana za konjak, niske čaše za žestoka pića...

Opširnije: Čaše za aperitive i likere

   

Čaše za sladoled

Serviranje sladoleda i sladolednih kupova je umjetnost kombiniranja boja, okusa i dekorativnih elemenata. Čaše za sladoled tvrtke Pasabahce su dovoljno velike i omogućavaju serviranje veće količine ovog osvježavajućeg deserta te aranžiranje sladoleda različitim dodacima koji pojačavaju doživljaj njegovog konzumiranja.

Opširnije: Čaše za sladoled

   

Čaše za tople napitke

alt Kava, espresso ili čaj mogu se servirati i u elegantnim staklenim šalicama i čašama. Poklonicima kratke kave namijenjene su male šalice, ali ima i većih modela za one koji u svoje jutarnje piće dodaju mlijeko ili šlag. Omiljeni čaj imat će drugačiju aromu u staklenoj čaši.

Opširnije: Čaše za tople napitke

   

Newsletter

Primajte najsvježije informacije vezane za naše proizvode putem e-maila